VISUEL INSPEKTION AF SVÆRT TILGÆNGELIGE OMRÅDER
MED LIGE ADGANG

Et stift boreskop kan, som navnet antyder, ikke bøjes og bukkes gennem sving og hjørner som et fleksibelt videoskop. Til gengæld følges inspektionen direkte gennem et øjehul.

Lys tilføres fra separat lysleder og lyskilde og resultatet er enestående visualisering af ellers svært tilgængelige og mørklagte områder.

PRODUKTER

Boreskoper

Stive boroskoper bruges til applikationer, hvor der kan opnås direkte adgang til det rum, der inspiceres. Et godt eksempel er store cylindre på skibsmoterer, hvor skopet indføres fra et åbent dysehul. Skopet fås med vippeoptik, så synsretningen kan styres fra 45 til 115 grader. Det giver mulighed for at se stempeltop, cylindervæg og ventiler med et enkelt skop. nligst følgende link eller kontakt os for yderligere info.

Klik her for yderligere information.

Modulære miniboreskoper

De modulære miniboreskoper udmærker sig ved at indføringsrøret kan skiftes til forskellige diametre og længder. Desuden kan kompakte, batteridrevne lysledere tilsluttes direkte på håndtaget for optimal lysintensitet i et skop på helt ned til 1,2 mm.

Klik her for yderligere information.

Lyskilder og lysledere

En separat lyskilde med tilhørende lysleder er nødvendig for at bringe lys gennem skopet og ind i det ønskede rum. Olympus tilbyder et bredt udvalg af lyskilder og -ledere af højeste kvalitet og holdbarhed til industriel brug.

Klik her for yderligere information.