STEREOMIKROSKOP

OLYMPUS SZX7 Stereomikroskop

Brugervenligt mikroskop med fremragende optik samt ergonomiske muligheder

Olympus SZX7 stereomikroskop er et højtydende mikroskop designet til professionelle brugere inden for en række forskellige områder i industrien. Dens avancerede funktioner giver enestående klarhed, nøjagtighed og brugervenlighed, hvilket gør den til et uundværligt værktøj til kvalitetskontrol, præcis observation og analyse.

SZX7 stereomikroskopet har et 7:1 zoomforhold og forstørrelse fra 8x til 56x med 1x objektiv. Den har indbygget beskyttelse mod elektrostatisk udladning og bruger et avanceret galilæisk optisk system til strålende, højt opløste billeder og uden forvrængning. Ergonomiske funktioner omfatter let tilgængelige mikroskopkontroller og justerbare øjenrør for komfortabel visning til en overkommelig pris.

SZX7 gør brug af det Galileiske Optiske System

Det galileiske optiske system (0,8x -5,6x zoomområde) i kombination med de forbedrede belægninger, der bruges i vores forvrængningsfri objektivserie med deres store numeriske blænder, giver det optimale billede for enhver prøve ved enhver passende forstørrelse.
galilean optisk system szx7
ergonomis mikroskop

Ergonomisk Mikroskop

SZX7 er designet med brugervenlighed og ergonomi i tankerne. Den har derfor en behagelig synsvinkel og justerbare okularer til brugere i forskellige højder. 

Mikroskopet er modulopbygget og delene kan skiftes, hvis brugeren har behov for mere ergonomi, såsom højde justering.

Dens store og intuitive kontrolknapper giver mulighed for præcise justeringer af zoom, fokus og belysning. Mikroskopet kan også inkludere en indbygget LED-stand med justerbar lysstyrke, der giver ensartet og skyggefri belysning til selv de mest udfordrende prøver.

Billede og dokumentation

Evident’s komplette serie af digitale kameraer til mikroskoper kan nemt bruges til SZX7 og fås som enkeltstående systemer eller PC-styret.

PRECiV mikroskop softwaren fra Evident er utrolig intuitiv og kan bruges til simpel billedoptagelse, måling, avanceret analyse, rapportgenerering og databasearkivering.

Kontakt endotest

Personlig mikroskop demostration

ENDOTEST A/S er eksklusiv forhandler af Evident mikroskoper til industri i Danmark. Kontakt os for mere information eller ved ønske om personlig demonstration.

Relaterede varer

Lysmikroskoper

BX53M

Renhedsinspektion

CIX100

Stereomikroskop

SZ51/61

endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.