Samtykkevilkår for ENDOTEST A/S

Ved tilmelding til ENDOTEST A/S, giver du dit samtykke til følgende:

Modtagelse af Kommunikation

Ved at afgive dit samtykke giver du ENDOTEST A/S tilladelse til at sende dig e-mails indeholdende information om vores produkter, tjenester, tilbud, eksklusive rabatter, nyheder, inspiration, konkurrencer og generel markedsføring vedrørende ENDOTEST A/S og vores område inden for NDT-udstyr og -løsninger.

Automatiseret Markedsføring

Samtykket inkluderer også tilladelse til, at ENDOTEST A/S kan udsende autogenererede e-mails baseret på dine tilkendegivelser af interesser. Det kan være baseret på dine teknologi- og produktinteresser.

Dataindsamling og Brug

ENDOTEST A/S må indsamle og bruge data om dig og dine aktiviteter og sammenkøre dataen med andre oplysninger, som ENDOTEST A/S allerede har eller modtager fra andre kilder. Dette kan omfatte brugen af cookies og andre tracking-teknologier på vores hjemmeside for at tilpasse indhold til dig.

Data deling Intern

ENDOTEST A/S må dele data om dig og dine aktiviteter internt i virksomheden. det kan eksempelvis omfatte oplysninger, der er relevant for levering af varer eller håndtering af reklamationer.

Datasikkerhed

Vi forsikrer dig om, at dine data altid vil blive opbevaret sikkert og behandles i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove og regler.

Tilbagekaldelse af Samtykke

Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid ved at kontakte ENDOTEST A/S via mail@endotest.dk. Du finder også altid et afmeldings link i bunden af vores nyhedsbreve.

Fremtidige Opdateringer

Hvis der i fremtiden kommer nye relevante produkter, samarbejdspartnere eller kommunikationsmetoder, kan ENDOTEST A/S bruge dette samtykke til at orientere dig og anmode om opdatering af dit samtykke eller dine oplysninger.

For mere information om vores behandling af persondata og beskyttelse af dine rettigheder, se ENDOTEST A/S persondatapolitik. Hvis du ønsker information om de data, ENDOTEST A/S har om dig, eller hvis du ønsker at opdatere dine oplysninger, bedes du kontakte os via:

ENDOTEST A/S
Mail@endotest.dk
+45 4484 4080

Ved at afgive dit samtykke til ovenstående vilkår, accepterer du og forstår vores behandling af dine oplysninger i overensstemmelse med denne samtykkepolitik.