Mikroskoper

Digitale mikroskoper giver billeder med forstørret detaljer

Digitale mikroskoper kan være til stor gavn ved forstørrelse af objekter. At mikroskoperne er digitale giver mulighed for at optage videoer og tage billeder, som derefter kan gemmes til dokumentation gennem USB eller wi-fi.

Brug mikroskopet med enhver enhed

Mikroskoperne kan bruges med computer, tablets og mobiler. Objekter som ellers vil være svære at undersøge med øjet kan analyseres med forskellige forstørrelser, hvorefter tilgængelige softwares kan give mulighed for måling, notering m.m.

Dino-Lite mikroskop insekter
Håndholdte digitale mikroskoper fra Dino-Lite

Kvalitet fra Dino-Lite

Hos ENDOTEST A/S forhandler vi håndholdte digitale mikroskoper fra Dino-Lite. Mikroskoperne er kompakte og lette at håndtere, selv uden mikroskopi erfaring. De giver mulighed for at dele billeder og videoer med kollegaer, kunder og leverandører. 

Dino-Lite mikroskoperne er bærbare løsninger, der er ideelle til feltarbejde eller undersøgelse på stedet. Udover god mulig forstørrelse, så tilbydes avancerede funktioner, som måling, auto fokusering, notering og polarisation.

Digitalt mikroskop fra Dino-Lite. Håndholdt, god kvalitet og upåklagelig pris. Forstør ønskede deltajer og gem dine resultater. 

Find tilbehør til dit Dino-Lite mikroskop og forbedre din oplevelse med instrumenterne.