Mikroskoper

Find et udvalg af mikroskoper fra Olympus. Sortimentet består af high-end digitale mikroskoper, lysmikroskoper og stereomikroskoper. Vi forhandler alle Olympus’ mikroskop til industrien, det er muligt at flere modeller findes på deres hjemmeside. Mikroskoperne kan bruges til en lang række applikationer, som metalproduktion, elektronik, bilindustrien, glas, keramik m.m. Udover Olympus’ produktsortiment, så forhandler vi håndholdte USB mikroskoper fra Dino-Lite.

Mikroskoper til inspektion

Opdag små detaljer, erhverv billeder, foretag målinger og lav rapporter. Modulære lysmikroskoper fra OLYMPUS gør det muligt at lave egne systemer. 

Opdag små detaljer, erhverv billeder, foretag målinger og lav rapporter. Modulære lysmikroskoper fra OLYMPUS gør det muligt at lave egne systemer. 

Digitale USB mikroskoper fra Dino-Lite. Håndholdt, god kvalitet og upåklagelig pris. Forstør ønskede deltajer og gem dine resultater. 

Inspicer små detaljer med OLYMPUS mikroskoper

DXS1000 digitalt mikroskop fra olympus

OLYMPUS har et stort udvalg af systemer og tilbehør dertil, som kan give værdi industrien. Mikroskop sortimentet til industri spænder fra helt enkle modeller med okularer til avancerede digitale systemer. 

Størstedelen af OLYMPUS’ udvalg har en kombination af et digitalt kamera og software, som bidrager til en strømlinet arbejdsgang og giver mulighed for at erhverve billeder, fortage målinger og lave rapporter, så vel som analysere partikler og mange andre materielle løsninger.

Mikroskoper til flere applikationer

OLYMPUS industri mikroskoper henvender sig til en bred-vifte af applikationer. Den fremragende optiske ydeevne og en lang række af tilbehør som OLYMPUS leverer, styrker f.eks. rutinemæssig inspektion eller mere dybdegående analyse. 

Digitale og håndholdte modeller fra Dino-Lite til hurtig inspektion

Et håndholdt og digitalt mikroskop fra Dino-Lite kan være til stor gavn for forstørrelse af objekter og til let dokumentation. At mikroskoperne er digitale giver mulighed for at foretage målinger i software, optage videoer og tage billeder, som derefter kan gemmes. Man har mulighed for at dele billederne og videoerne med kollegaer, kunder og leverandører efter/under inspektion af emner.

Dino-Lite mikroskoperne er bærbare løsninger, der er ideelle til feltarbejde eller undersøgelse på stedet. Udover god mulig forstørrelse og flere måle muligheder, så tilbydes avancerede funktioner, som auto fokusering, notering og polarisation.

Brug Dino-Lite mikroskoper med enhver enhed

Dino-Lite udbyder mikroskoper med USB 2.0 eller USB 3.0, men også trådløse modeller med wifi. Mikroskoperne kan derfor benyttes med computer, tablet og mobil. Objekter som ellers vil være svære at undersøge med øjet kan analyseres med forskellige forstørrelser, hvorefter tilgængeligt software til Windows eller MacOS kan give mulighed for måling, notering m.m.

Dino-lite mikroskoper

Hvordan fungerer et mikroskop?

mikroskoper fra olympus og dino-lite til inspektion af emner i industrien

Mikroskoper er enheder, der bruger linser og belysning for at få små ting til at se større ud og for at gøre valgte detaljer man ønsker at inspicere på emner mere synlige.

Generelt består et mikroskop af et antal forskellige linser, der fungerer i kombination.

Med et belysningssystem kan måden, hvorpå belysningen anvendes, og typen af belysning ændres, afhængigt af arten af det emne, der skal kigges på, for at gøre det mere tydeligt.

Lysmikroskop: I et lysmikroskop bliver lys, som kommer fra emne gengivet gennem objektiv og okular og/eller kamera. Objektivet  danner et reelt billede, som igennem okularet eller kamera bliver iagttaget som et større billede af emnet.

Stereomikrop: Et stereomikroskop gør det muligt at se objekter i 3D. Derudover har stereomikroskoper ofte længere arbejdsafstand, hvilket gør det muligt at arbejde under mikroskopet.

Digitalt mikroskop: Med kamera, som gør det muligt at se detaljer på f.eks. en computer. Oftest vil der medfølge softwareprogrammer til digitale mikroskoper med mulighed for måling, tage billeder m.m.  

Kvalitet fra Dino-Lite og OLYMPUS

Hos ENDOTEST A/S forhandler vi håndholdte digitale enheder fra Dino-Lite og OLYMPUS industrielle mikroskoper. Mange mikroskoper i vores sortiment er lette at håndtere, selv uden mikroskopi erfaring. High-end modeller kan kræve træning, hvilket vi tilbyder. 

Få mere information omkring vores mikroskoper under vores produkter. Vi har et udvalg af stereomikroskoper, lysmikroskoper, digitale mikroskoper, mikroskoper til  undersøgelse af renhed, lasermikroskoper til super nøjagtig måling samt håndholdte modeller. 

Kontakt os også gerne gennem formularen nederst på siden. Vi giver gerne personlig demonstration på et udvalg af vores modeller. 

Mikroskoper til inspektion og analyse
Kontakt endotest

Personlig demostration

ENDOTEST A/S forhandler mikroskoper fra Olympus og Dino-Lite. Kontakt os for mere information om produkterne og software, eller ved ønske om personlig demonstration.

endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.