MIKROSKOP SOFTWARE

EVIDENT PRECIV MIKROSKOP SOFTWARE

preciv olympus mikroskop software

Evident PRECiV mikroskopsoftware er en intuitiv løsning til at fange og analysere billeder fra Olympus’ mikroskoper. Softwaren er designet til at understøtte en bred vifte af billedanalyserende behov, og giver brugerne de værktøjer, de har brug for til at opnå exceptionelle resultater.

Nøglefunktioner

Billedoptagelse i høj opløsning: PRECiV fanger billeder af dine prøver i høj kvalitet med enestående opløsning og klarhed.

Optimeret arbejdsgang: Med en brugervenlig grænseflade, intuitive kontrolfunktioner og en række automatiserede funktioner hjælper PRECiV dig med at optimere din arbejdsgang og strømline dit forskningsarbejde.

Avanceret billedanalyse: PRECiV leverer brugbare værktøjer til billedanalyse, herunder avancerede målinger, annotationer og materielle analyse løsninger, der hjælper dig med at udtrække meningsfulde data fra dine billeder.

Presets: Spar tid og optimer din arbejdsgang ved at oprette “presets”, der kan anvendes på flere prøver.

Kompatibilitet med en bred vifte af mikroskoper: PRECiV fungerer problemfrit med Olympus’ mikroskoper og sikrer, at du nemt kan fange og analysere billeder fra det udstyr, du allerede bruger.

Nem datahåndtering: PRECiV gør det nemt at gemme, organisere og hente dine data, så du kan holde styr på dine resultater og være mere effektiv.

mikroskop lab

Anvendelser

Materiallevidenskab: PRECiV er et kraftfuldt værktøj til at analysere en bred vifte af materialer, herunder metaller, polymerer og keramik.

Industriel inspektion og kvalitetskontrol: PRECiV leverer højopløsningsbilleder og avancerede analyseværktøjer, der er nødvendige for kvalitetskontrol og produktudvikling i en række brancher.

Nem opsætning

Programmet integrerer problemfrit dit mikroskop, Olympus-kamera og tilbehør. Ved installationen installeres også alle nødvendige drivere, hvilket gør det nemt at tilpasse, hvilke produkter du bruger.

Vælg din
Mikroskop rammeKameraSoftware
KonventionelStereo
BX41M-LED
BXFM
BX51
BX51M
BX53M
BX3M-CB
BX3M-CBFM
GX41
GX51
GX53
GX71
MX63
MX63L
MX51
SZ61
SZX7
SZX9
SZX10
SZX12
SZX16
LC30
LC35
DP22
DP23
DP23M
DP27
DP28
DP73
DP73 WDR
DP74
SC30
SC50
SC100
SC180
UC90
PRECiV Capture
PRECIV Core
PRECiV Pro
PRECiV Desktop

Der er mange hardware- og kameraer kombinationer til rådighed.

Software pakker

PRECiV Capture

PRECiV Capture er vores entry-level pakke, som henvender sig til kunder, der ønsker at tage digitale billeder og udføre basale 2D-målinger med deres eksisterende mikroskop, eksempelvis i forbindelse med indgående varekontrol.

PRECiV Core

Ideel til kunder i QA-laboratorier og inspektionssteder med stort fokus på billeder. 

PRECiV Core giver en afbalanceret kombination af omkostninger og funktioner og inkluderer “fokus stacking” og eksport af analyseresultater, hvilket giver en fremragende værdi.

PRECiV Pro

PRECiV Pro har det komplette sæt af funktioner, hvilket gør det til den mest alsidige version af softwaren. 

Pro-versionen har værktøjerne, der kræves for kunder i QA/QC, fejlanalyse og alle, der har brug for at producere analytiske rapporter og målinger for at validere en prøve eller et produktionsbatch.

PRECiV Desktop

Desktop-versionen af PRECiV-softwaren er lavet til kunder, der ønsker at efterbehandle deres data væk fra mikroskopet med alle tilgængelige måle- og analysefunktioner, men uden kamera- og billedkontrol.

Få adgang til brochure og mere information omkring software pakkerne og dens funktioner her

Kontakt endotest

Mikroskop software demostration

ENDOTEST A/S er eksklusiv forhandler af mikroskoper og software fra Evident til industri i Danmark. Kontakt os for mere information eller ved ønske om personlig demonstration.