Videoskop

Find frem til Olympus’ udvalg af endoskoper til indvendig visuel inspektion på vanskelige område. Den typiske anvendelse af videoskop i industrien er til forebyggelse af nedbrud ved at vurdere den nuværende tilstand på emnet, man undersøger. 

Olympus udstyr til indvendig kontrol

Fleksible videoskoper fra OLYMPUS til visuel inspektion. Holdbare, lette at bruge og leverer billeder i høj kvalitet. 

Hvad er visuel inspektion med videoskop?

Et videoskop kan bruges til indvendig visuel inspektion uden at man skal skille det undersøgte ad for at finde skader.

Videoskoper kan have værdi på svært tilgængelige områder som motorer, gearkasser og rør. Visuel inspektion med et videoskop øger processens hastighed og fungerer som en ekstra hjælp til at lokalisere eventuelle fejl, som skal udbedres. Videoskoperne er ofte robuste og vandtætte, og der findes forskellige indførselsslager, som kan variere i størrelse og fleksibilitet.

Med i en fleksibel indførselsslange vil der værre få begrænsninger i mulighederne for inspektion. Der findes stive skoper, der ikke kan bøjes, og derfor kun bruges på områder med lige adgang. Her kan inspektionen følges direkte gennem et øjestykke.

Når inspektionen udføres, vil videoskoperne belyse området, så detaljer kan ses, og dermed vil der kunne laves en vurdering med dokumentation på tilstanden af f.eks. en motor eller et rør.

Videoskop fra OLYMPUS

Videoskop, når der ikke er andre muligheder

Til tider vil der ikke være andre muligheder, da et spejl eller briller ikke vil kunne gøre jobbet. Anvendelse af videoskopi er ofte løsningen og giver mange muligheder for at passe til flere inspektionsbehov.

Hvis du skal inspicere disse svære tilgængelige områder, så er Olympus’ boreskoper og fleksible videoskoper transportable samt intelligente løsninger, der lever op til industriens krav til et moderne udstyr. Olympus’ softwarefunktioner og et bredt udvalg af videoendoskoper, skop længder, diametre og tipadaptere betyder, at de visuelle inspektions-produkter er alsidige til flere applikationer.

Videoskop FAQ

Hvad er et videoskop?

Et videoskop er, i enkelthed, et lille kamera, på en bevægelig slange, der giver et digitalt billede på en skærm.

Hvor kan et videoskop anvendes?

Et videoskop anvendes til at kigge steder hen, der ellers ville være umuligt at se uden at adskille eller ødelægge emnet.

Hvorfor bruge et videoskop?

Med et videoskop kan man hurtigere og nemmere inspicere emner, der ellers ville være besværlige eller tidskrævende at inspicere.

Hvad koster et videoskop?

Et videoskop kan være et kostbart udstyr at anskaffe, men kan holde i lang tid og kan effektivisere ens arbejdsgang.

Hvem kan bruge et videoskop?

Alle kan bruge et videoskop, med den rette træning kan det bruges mere effektivt.

Forhandling af Olympus videoskoper i Danmark

Vi er hos ENDOTEST A/S eksklusiv forhandler af OLYMPUS‘ videoskop-modeller i Danmark. Vi vejleder i, leverer og giver træning i produkterne. Kontakt os, hvis der opstår spørgsmål omhandlende visuel inspektion, eller ved interesse for forhandlede Olympus videoendoskoper.

JH kontakt om videoskop