Digital røntgen til NDT

Oplev vores DIGITALE RØNTGEN PRODUKTER

Opdag hvordan vores digitale røntgenløsninger til ikke-destruktiv testning (NDT) forbedrer inspektion og analyse af materialer. Teknologien sikrer nøjagtighed og effektivitet, mens den minimerer driftsstop og sikrer topkvalitets kvalitetskontrol.
Pexray fladpanel til digital røntgen

Digital RØNTGEN PRODUKTER

NDT LØSNINGER FRA PEXRAYTECH

Vi forhandler digital røntgen udstyr til NDT fra Pexraytech, der designer løsninger til at hjælpe brugere med inspektion. Ved køb hjælper vi med at implementere NDT-løsningen hos virksomheden.

Løsningerne til NDT giver mulighed for at opdage, inspicere og evaluere fejl og forskelle i materialer uden at ødelægge dem. Alle bærbare digital røntgensystemer fra Pexraytech er designet og fremstillet til at være let at opsætte og benytte. Softwaren, som leveres til udstyret, gør det let for brugerne at foretage detaljerede inspektioner.

Pexraytechs Alpha-serie producerer upåklagelig billedkvalitet. Systemerne er udviklet i tæt samarbejde med slutbrugerne for at opfylde kravene i markedet. 

Pexray fladpanel til digital røntgen

Pexraytech’s “Flatpanel System” er et mobilt digital røntgenbilledsystem, beregnet til sikkerhed og industrielle NDT applikationer. 

Et system består minimum af et Pexraytech Alpha-serie fladpanel, en røntgengenerator og en tablet eller pc med Pexray-software.

Bærbar røntgenteknologi, batteridrevet, pulserende røntgengenerator, der bruges til korrosionsinspektion. 

Pexraytechs generatorer er designet til hurtig og nem opsætning. Kildernes lette vægt gør det muligt for brugeren at bære og implementere systemet hvor som helst.

Formålet med enhedskontrollen er at opnå bevægelsesfrihed i rodede omgivelser. Det er en brugervenlig plug-and-play-løsning for at øge pålideligheden under krævende operationer.

Olympus udstyr til NDT i Danmark

Vi er hos ENDOTEST A/S dansk forhandler af digitale røntgen løsninger  fra PexrayTech. Vi vejleder på, leverer og servicerer produkterne. Kontakt os, hvis der opstår spørgsmål omhandlende digital røngten, eller ved interesse for andre produkter til inspektion.

Kontakt magnus
endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.