Købsinformation hos ENDOTET A/S

Hos ENDOTEST A/S stræber altid efter at levere den bedst mulige service og support til vores kunder. Vi er her for at gøre din shoppingoplevelse så bekvem og tilfredsstillende som muligt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores os. Vi er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller anmodninger.

Fri fragt ved køb over 5000 kr.

Vi tilbyder vi gratis fragt, når din ordre overstiger 5000 kr. Dette giver dig ekstra værdi og besparelser på dine køb.

Personlig levering og træning

Vi tror på at give vores kunder den bedste oplevelse. Derfor tilbyder vi personlig levering af de fleste af vores produkter efter aftale. Vi er også glade for at give træning og vejledning i brugen af dine produkter, så du kan få mest muligt ud af dem.

Bestillingsproces

Når du lægger en ordre hos os, går vi straks i gang med at bestille produkterne hos vores pålidelige leverandører. Du kan være sikker på, at dine varer vil blive skaffet fra kvalitetsproducenter.

Forventet leveringsdato

Efter din ordre er blevet behandlet, vil vi informere dig om den forventede leveringsdato. Vi stræber efter at holde dig opdateret og sikre, at du ved, hvornår du kan forvente dine produkter.

Hurtig levering med GLS eller DHL

Når vi modtager produkterne fra vores leverandør, sender vi dem samme dag ved hjælp af pålidelige transportører som GLS eller DHL. Dermed sikrer vi, at du får dine produkter hurtigt og sikkert.

Leveringsaftale

Hvis der af en eller anden grund opstår udfordringer med leveringsdatoen, eller hvis du ønsker en specifik dag, vil vi glædeligt arrangere bestemt dato, der passer til dine behov.

Betaling

Du vil modtage en faktura umiddelbart efter modtagelse eller afsendelse af dine produkter med mindre andet er aftalt. Betalingsbetingelser vil allerede fremgå på dit tilbud.
endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.