ENDOTEST er ISO 9001:2015 certificeret

Hos ENDOTEST er vi er stolte af at være ISO 9001:2015 certificeret. Dette bekræfter vores forpligtelse til kvalitet og effektivitet ved vores forhandling NDT-udstyr og løsninger.

iso 9001 certifikat logo

Hvad er ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem?

ISO 9001:2015 er en international standard for kvalitetsstyringssystemer, der fokuserer på at sikre, at organisationer leverer produkter og tjenester af høj kvalitet, samtidig med at de opretholder effektiv drift. Certificeringen bekræfter, at ENDOTEST A/S har etableret og implementeret et omfattende kvalitetsstyringssystem, der opfylder ISO 9001:2015-standardens strenge krav.

Nøgleelementer i ISO 9001:2015 inkluderer:

  • Kundefokus: Organisationen skal sætte kundetilfredshed i centrum af sine mål og forpligtelser.
  • Ledelsesengagement: Ledelsen skal aktivt deltage i kvalitetsstyring og fastsætte en klar retning for organisationen.
  • Procesorientering: Arbejdsprocesserne skal defineres, dokumenteres og kontinuerligt forbedres for at opnå effektivitet og kvalitet.
  • Kontinuerlig forbedring: Organisationen skal forfølge løbende forbedring af sine produkter, tjenester og processer.
  • Risikostyring: Identifikation og styring af risici er afgørende for at undgå fejl og afvigelser.
  • Engagement med interessenter: Organisationen skal samarbejde med interessenter, inklusiv kunder, leverandører og medarbejdere.

Certificeringen viser, at ENDOTEST A/S har etableret en kvalitetskultur, der fokuserer på at levere pålideligt NDT-udstyr og løsninger, opnå høj kundetilfredshed og sikre en effektiv drift. Det betyder, at vores kunder kan have tillid til, at de modtager produkter og tjenester, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder. ISO 9001:2015-certificeringen er et skridt mod konstant forbedring og top service i vores virksomhed.

endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.