Leverandører

Inspektionsudstyr fra kvalitet brands

Vi ønsker at forhandle udstyr, som bidrager til mest mulig værdi for vores kunder, og derfor har vi også visse forventninger til vores leverandører og deres produktkvalitet. I godt samarbejde med leverandørerne forsøger vi at besvare alle spørgsmål, der kan opstå fra kunder om vores forhandlede udstyr.

Evident logo

EVIDENT, også kendt som OLYMPUS, er en af verdens førende producenter af optisk og digital præcisionsteknologi: Digitalkameraer, medicinske endoskoper, mikroskoper og instrumenter til ikke-destruktiv test.

Olympus er et japansk firma med lokationer i hele verden. Det europæiske hovedsæde ligger i Hamborg og servicefaciliteter for industriprodukter findes i England.

ENDOTEST A/S er officiel og eksklusiv forhandler af OLYMPUS industriprodukter og tilbehør i Danmark. Vi vejleder, leverer og servicerer deres IPLEX videoendoskoper, EPOCH og OmniScan ultralydsfejlsøgere, NORTEC hvirvelstrøm , VANTA håndholdte instrumenter til materialeidentifikation og industri mikroskop modellerne.

Dolphitech logo

Dolphitech er en norsk virksomhed, der specialiserer sig i udvikling og produktion af avancerede ultralydsinstrumenter til NDT inspektion af bl.a. kompositter og metaller.

De er unikke indenfor teknologien Matrix Array Ultrasonic Testing – MAUT. Dolphitech er en moderne virksomhed med filialer og distributører over hele verden.

Deres udstyr bruges især indenfor luftfart, olie og gas, vindenergi samt marine- og bilindustri. Deres mål er at levere pålidelige, effektive og ikke-destruktive inspektionsværktøjer for at forbedre kvalitetskontrol og vedligeholdelse i forskellige sektorer.

Pexraytech logo digital røntgen

Pexraytech er en finsk højteknologisk virksomhed, der udvikler og fremstiller transportable digital røntgenbillede systemer.

Pexraytech’s X-Ray-løsninger er designet til NDT- og sikkerheds applikationer. Deres produkter er effektive, pålidelige og let transportable.

Systemerne er nemme at opsætte og benytte, og følger selvfølgelig den nyeste teknologi indenfor digital røntgen.

Photonic leverer primært LED lyskilder til medicinsk og industrielt brug.

Firmaet er en del af WILD koncernen og befinder sig i Østrig.

ENDOTEST A/S er officiel forhandler af deres industrielle lyskilder, hvor de mest populære kan findes blandt vores produkter.

Dino-Lite en af ENDOTEST leverandører af inspektionsudstyr

Dino-Lite er leverandører af digitale mikroskoper med fokus på værdi for investeringen.

Dino-Lite produceres af AnMo Electronics i Taiwan mens hovedsædet for Europa, mellemøsten og Afrika, ligger i Holland.

ENDOTEST A/S er officiel forhandler af deres industrielle digitale mikroskoper og kan kan findes under mikroskoper i menuen.