Inspektionsfirmaer

ndt-løsninger til inspektionsbrug

Som virksomheder, der foretager inspektioner, så er der behov for ikke-destruktivt testnings udstyr (NDT). Der er krav til pålidelige og praktiske instrumenter, så inspektionsarbejdet foregår mest effektivt.

Inspektionsforetagere har til formål af skulle kontrollere en lang række komponenters kvalitet og for fejl, i flere brancher og på forskellige anvendelsesområder, blandt andet svejsekontrol i industrien. Udstyret skal ofte være robuste, da der kan foregå inspektion i krævende og barske omgivelser som på olieplatforme.

Forhandlede produkter

Vores forhandlede produkter fra OLYMPUS til inspektionsfirmaer inkluderer konventionel ultralyd, phased array, hvirvelstrøm og XRF til analyse af materialer. Udstyret som leveres er super pålidelige og nemme at bruge, så tidsforbruget på inspektion minimeres.

Inspektion af fly med OLYMPUS Nortec 600

Inspektionsløsninger til branchen

ENDOTEST A/S forhandler NDT udstyr fra OLYMPUS til inspektionsfirmaer og tilbyder velkvalificeret viden omkring produkterne. Kontakt os for yderligere information omkring løsninger til inspektionsfirmaer.

Anbefalede produkter til inspektionsfirmaer

Phased array instrument fra OLYMPUS. Udvid dine muligheder med OmniScan X3 og Forbedre effektivt inspektionen af fejl. 

Fleksibelt videoskop til visuel inspektion fra OLYMPUS. Et let medgørligt instrument med touch-screen og højt billedekvalitet. 

Hvirvelstrøms instrument til fejlfinding på metalliske dele. En robust håndholdt enhed, som kan modstå hårde omgivelser.