Deltapix mikroskop kamera

invenio 6eiii mikroskop kamera

Invenio 6EIII mikroskop kamera fra DeltaPix - Øget præcision og skarphed i dit mikroskopiske arbejde

Invenio 6EIII er et mikroskop kamera fra danske DeltaPix og er den perfekte løsning til at forbedre dit mikroskopiske arbejde. Med en høj opløsning, giver det en forbedret kvalitet og skarphed til dit arbejde.

  • 6.3 MegaPixel høj kvalitetsbilleder
  • Videohastighed på op til 15 FPS
  • Høj opløsning og skarpe farver
  • 1/1.8″ sensor
Invenio 6EIII mikroskop kamera

Den høje opløsning på 6 megapixel og sensor på 1/1.8 sikrer skarpe og detaljerede billeder. Udover kvaliteten, er den designet til at producere hurtige billeder og i forventelig farve til dokumentation, kvalitetskontrol, analyse. Kameraet kan benyttes til en lang række emner og applikationer. Invenio 6EIII kan fås som både farve og monokrom mikroskop kamera.

Kameraet er let at installere og kan tilsluttes til stort set alle mikroskoper med en kamera indgang. Hos ENDOTEST har vi adgang til erfarne brugere, som står til rådighed med service og vejledning. 

DeltaPix Insight software

Mikroskop software DeltaPix Insight

Invenio 6EIII kameraet er også udstyret med en brugervenlig softwarepakke, der også kan udvides med avancerede funktioner.

 Softwaren gør det nemt at tage billeder og optage videoer. Funktioner som måling, optælling og rapportering er nemt tilgængelige i softwaren. Softwaren dertil er kompatibelt med Windows OS.

Invenio 6EIII mikroskop kamera fra DeltaPix er den perfekte løsning til alle, der ønsker at forbedre deres analyse og dokumentation til deres mikroskopiske arbejde. Aftal en demo og oplev forskellen!
Kontakt endotest

Personlig demostration af DeltaPix mikroskopet

ENDOTEST A/S forhandler DeltaPix’ kamera og mikroskoper i Danmark. Kontakt os for mere information eller ved ønske om personlig demonstration.