Konstruktion

Inspektion på konstruktioner

Konstruktioner som broer og olieanlæg kræver konstant inspektion og vedligeholdelse for at kunne sikre sikkerhed, kvalitet og for at forlænge levetiden på disse, da udbedringer ellers kan være utrolig ressourcekrævende.

Vurderinger af kvaliteten på svejsninger, bekræftelse af de korrekte legeringer og tykkelses kendskab på materialer er vigtigt for at hindre fejl, som kan have negativ påvirkning på miljøet og ansattes sikkerhed. 

Udstyr til inspektion af konstruktioner

Gør brug af NDT-teknikken ultralyd, som kan kontrollere tykkelser samt fejl på svejsninger og under overflader. Håndholdte XRF-analysatorer kan bekræfte korrekte legeringer for at sikre kvaliteten på materialer. Mikroskoper kan give visuelt bekræftelse af fejl, hvorefter fejlene kan måles.

Løsninger til konstruktion fra ENDOTEST A/S

ENDOTEST A/S forhandler ultralyd fejlfinding, tykkelsesmålere og XRF fra OLYMPUS, samt håndholdte digitale mikroskoper fra Dino-Lite. Vi kan bidrage med viden om løsningerne. Kontakt os nedenunder gennem formularen for yderligere information omkring inspektionsudstyr til konstruktioner.

Konstruktion industri - NDT inspektion, xrf, ultralyd, mikroskop på konstruktioner

Anbefalede produkter:

Materialeanalyse med Xrf analysator Vanta fra Olympus

Vanta C

 XRF (X-ray fluorescence) instrument fra OLYMPUS til identifikation af korrekte legeringer. Nem at bruge til og sikre kvaliteten af materialer.

ndt tykkelsesmåling med 38DL plus fra olympus

38DL PLUS

38DL PLUS er ideel til tykkelsesmåling med ultralyd. Et håndholdt instrument, som har fordel i dets meget præcise målinger.

AM7915 digital mikroskrop dino-lite

Dino-Lite AM7915MZT

Det digitale mikroskop fra Dino-Lite er det bedste valg til professionel brug. AM7915MZT giver skarpe billeder, som tillader at foretage mål og se fejl.