LYS

Oplev vores udvalg af LYS TIL MIKROSKOPER

photonic mikroskop lys

PHOTONIC PRODUKTER

LED LYS & LYSKILDER TIL MIKROSKOPER & ANDET

Photonic direkte LED underbelysning

Photonic direkte LED

Photonic leverer et udvalg af direkte spots og baglys. Her benyttes LED-teknologien til fulde, så de kan holde størrelsen kompakt

 

Photonic 66/80 Helt tændt

Photonic Ringlys

LED ring lys passende til endoskop eller mikroskop belysning. Kvalitets ringlys, der leverer fantastisk belysning også efter 30.000 timer benyttelse.

Photonic lyskilder

Lyskilde passende til deres ringlys, svanehalse mm. Fåes i flere varianter alt afhængigt af benyttet lyskilde. Tilbydes med effekt svarende helt op til 250w halogen.

Fiber-optisk tilbehør

Photonic tilbyder et større udvalg af tilbehør til deres fiber-optiske lyskilder. Alt fra svanehals og spots til ringlys mm.  

 

Lys til mørke områder

Et godt visuelt billede kræver en god belysning, og det kan især være helt nødvendigt på mørklagte områder. En lyskilde kan bruges til at bringe lys gennem en lysleder, eller som direkte belysning af et givent emne. 

LED-lys fra Photonic

ENDOTEST sælger lyskilder fra Photonic, som leverer produkter i høj kvalitet, passende til flere industrier, som medicinal og inspektion. Eksempelvis kan lyskilder fra Photonic bruges til direkte belysning ved arbejde under et mikroskop. Der findes også specielle lyskilder til brug med boreskoper og lysledere.

Lys Photonic til endoskop
endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.