Nyheder

Nyt om NDT og virksomheden

hi industri messe

Ses vi på hi-messen?

05. september 2019

ENDOTEST står parat med egen stand og fremviser de bedste OLYMPUS løsninger til industri- og forskning, ved “hi Tech & Industry” messen i Herning d.1-3 oktober 2019. Mød os ved stand G5768.

Læs mere
_MG_5830-sh-min (1)

Ny ansat i marketing

15. april 2019

Vi glæder os over at kunne byde Mads velkommen som ny ansat hos Endotest.

Mads påtager sig stillingen som salgs- og marketingskoordinator, hvor hans primære rolle er at videreføre vores digitale rejse med mål om at skabe et større kendskab til udbuddet og anvendelsen af produkter samt deres egenskaber.

Mads kan kontaktes på mv@endotest.dk.

I ønskes desuden en god Påske!

Læs mere
Trådløst mikroskop fra Dino-Lite

Trådløst Dino-Lite mikroskop

23. april 2019

Det nye trådløse mikroskop WF4515ZT fra Dino-Lite kan let holdes i hånden og billedet vises live på din smartphone, hvor du også kan gemme billeder og videoer.

Mikroskopet er i Dino-Lites sædvanlige anerkendte kvalitet, hvor høj skarphed og ægte farver medfører fantastiske billeder. Med denne model kan du måle størrelsen på enkelte detaljer. Forstørrelsen kan indstilles trinløst fra 20x til 220x.

Fordelen ved det nye trådløse mikroskop er, at det er let at inspicere svært tilgængelige emner i industrien og områder ude i felten. Der medfølger USB-adapter til PC-brug.

Kan anskaffes på vores webshop her.

Læs mere
Vanta-olieanalyse

Vanta til Olieanalyse

17. april 2019 

Olympus’ Vanta XRF kan nu også bruges til at analysere olie og brændstof. Ved at bruge røntgen til at detektere metalpartikler i smøreolie, kan man sige noget om en motor eller gearkasses tilstand. Samme metode kan bruges til at kvantificere additiver i brændstof. En Vanta model VCA kan ligeledes bruges til at analysere metallegeringer, guld og andre ædelmetaller, samt indhold af tungmetaller i plastik (RoHS). Du kan læse meget mere i denne applikationsnote, eller kontakte os for yderligere information.

Olympus Vanta til Olieanalyse Applikationsnote.

Læs mere