endotest logo hvid

Nyheder

Nyheder fra ENDOTEST A/S. Få oplysninger om NDT og virksomheden som nye produkter til inspektion og kommende messedeltagelse.

Nyt om NDT og virksomheden

Hvorfor hedder Olympus industri nu Evident

19. september 2023

Med ønsket om at opnå bæredygtig vækst som medicinsk teknologivirksomhed stræber OLYMPUS mod at allokere deres ressourcer ved øget fokus på endoskopi-løsninger med tilhørende instrumenter og terapiprodukter.

OLYMPUS tog så i april 2022 beslutning om at adskille industridivisionen ved at danne det nye selskab EVIDENT.

Ændringen betyder at markedsføring af OLYMPUS industriprodukter ses at bære EVIDENT navnet.

ENDOTEST A/S fortsætter naturligvis med at supportere nuværende og kommende kunder med service og levering af endoskoper, ultralyd, mikroskoper og XRF materialeidentifikation.

Vi oplever stort engagement fra det nye firma med henblik på fastholde den gode service samtidig med at der iværksættes forbedring og udvikling af produktsortimentet.

Læs mere

Digitalt mikroskop med 4k og Autofocus uden behov for PC til analyse

25. januar 2023

DeltaPix har lanceret et nyt digitalt mikroskop med fokus på høj opløsning og brugervenlig. Du har mulighed for blot at benytte en skærm for at lave analyse. Ved behov for mere avancerede funktioner, så kan  PC software bruges ved at tilslutte mikroskopet en PC via USB. 

Find mere info på mikroskopet her.

Mikroskopet kommer med gratis software samt standen, som også ses på billedet. 

Læs mere
unicef erhvervshjælper

Vi fortsætter med at støtte UNICEFs indsatser som erhvervshjælper i 2023

23.  december 2022

Som det tidligere år bidrager vi i 2023 med et beløb til UNICEF. Donationen går til deres indsatser under FNs 17 verdensmål.

Læs mere
mikroskop tilt/vippe funktion

EVIDENT digital mikroskopet DSX1000 vinder iF Design prisen 2022

11.  november 2022

EVIDENT har for nyligt kunne dele, at deres DSX1000 digitale mikroskop vandt en iF Design Award 2022 – et globalt symbol på fremragende design.

Læs vores blodindlæg: 

iF Design Pris vinder 2022

Læs mere
Olympus bliver evident

OLYMPUS har etableret datterselskabet EVIDENT

04. april 2022

Med ønsket om selvstændighed og handlekraft har OLYMPUS adskilt deres Scientific Solutions og dannet det selvstændige datterselskab EVIDENT. Videoendoskoper, NDT-produkter, XRF materialeidentifikation og mikroskoper til industri og forskning vil fortsat bære OLYMPUS navnet og tilhørende produktnavn.

Ændringen har ingen indflydelse på ENDOTEST A/S status som eksklusiv forhandler af OLYMPUS produkter til industri. Vi kan fortsat tilbyde den sædvanlige support omkring salg, levering, instruktion og service og kan trække på de kendte produktspecialister ved behov.

For yderligere information se: https://www.olympus-ims.com/en/news/olympus-makes-it-evident/

Læs mere
fvp

Vi byder velkommen til Frederik

12. januar 2022

ENDOTEST A/S ønsker at styrke vores organisation med en produktrådgiver for Olympus industrielle endoskoper. Til at løfte opgaven har vi nu ansat Frederik Valberg Poulsen som vi hermed byder velkommen. Vi er sikre på, at vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører tager godt imod ham.

Frederik har en baggrund som autoteknolog og kommer fra en stilling som værkfører hos en anerkendt motorcykelforhandler.

Du kan kontakte Frederik for en uforpligtende aftale om demonstration af videoendoskop via mail: fvp@endotest.dk eller mobil +45 5355 3065

Læs mere
1603oekg09mar_advanced_microscopy_simplified_img_1200 300x200

Endotest præsenterer nyhed på HI 2021

15. august 2021

TruAI – KUNSTIG INTELLIGENS TIL OLYMPUS MATERIALE-MIKROSKOPER

OLYMPUS tilbyder et varieret udbud af mikroskoper til inspektion i industri og forskning. Modellerne rækker fra traditionelle stereomikroskoper over lysmikroskoper til avancerede digitale modeller.

Indtil for nylig har brugeren været afhængig af flere manuelle indstillinger af lys og kontrastmetode samt valg af grænseværdier for måling og partikeltælling.

Som en integreret del af Olympus’ mikroskop software, STREAM, tilbydes der nu industriel billedanalyse til materiale inspektion baseret på AI -teknologi. Efter at have overført tidligere resultater overtager TruAI en stor del af processen.

Training Neural Network

Fordele ved at anvende kunstig intelligens

–        Hastigheden øges markant

–        Pålidelige resultater som er delvist uafhængige af brugeren

–        Uerfarne brugere kan varetage standardopgaver

–        Resultater er reproducerbare og fremstår i ens kvalitet

–        Upartisk -forskellige brugere kan opnå samme resultat

–        Stærkt grundlag for analyse af lignende applikation

OLYMPUS kan tilbyde at overføre kunders data til det neurale netværk. De tilbyder ligeledes at prøve STREAM softwaren gratis i 30 dage.

ENDOTEST A/S PRÆSENTERER OLYMPUS TRUAI PÅ MODEL GX53 PÅ HI 2021 – BESØG STAND G5764.

Læs mere
Mikkel

Praktikant i markedsføring 

9. august 2021

Vi har i denne uge sagt velkommen til vores nye praktikant, Mikkel Hansen.

Han skal i de næste 3 måneder følge vores daglige gang, og suge viden til hans igangværende uddannelse som Marketingsøkonom.
Udover uddannelsen er han til dagligt sælger i HIFI-klubben, og i weekenderne DJ, så den tekniske kunnen ligger ikke fjern fra ham.

Vi ser frem til et fint samarbejde.

Velkommen så småt tilbage fra sommerferien

Læs mere
valg af xrf instrument

Håndholdt XRF (Video)

30. juli 2021

Se vores første video omkring håndholdt XRF og Olympus Vanta.

Se videoen her.

Vi kommer i intro videoen ind på værdien ved brugen af XRF-teknologien, applikationer og Olympus analysator, som vi forhandler hos ENDOTEST.

Læs mere
XRF Vanta Element-S

Prisvenlig håndholdt XRF-serie fra Olympus

20. november 2020

XRF-analysator til en overkommelig pris, som inkluderer identifikation af lette grundstoffer!

Olympus har igen lanceret en ny model indenfor den prisvenlige Vanta Element serie. Vanta Element-S kan til forskel fra den anden model i serien også analysere lette grundstoffer: magnesium (Mg), aluminium (Al), silicium (Si), fosfor (P) og svovl (S).

Find den her

Læs mere
bx53m mikroskop fra olympus. endo forhandler mikroskoper fra olympus til industrien

Vi forhandler nu også OLYMPUS industrielle mikroskoper

30. januar 2020

Det er med glæde ENDOTEST har fået tilbudt forhandlingen af OLYMPUS industrielle mikroskoper.

Sortimentet spænder fra en helt enkle model med okularer over digitale versioner til den højt avancerede model med laser scanning.

Mikroskoperne passer perfekt til de brugere, vi kender i industrien og vi ser frem til at demonstrere både stereomikroskopet SZX10 og det modulære lysmikroskop BX53M. Begge modeller vil være til rådighed for en uforpligtende demonstration. Kontakt os gerne for yderligere informationer.

Læs mere
Vanta Element ui

Nyt og billigere håndholdt XRF-analysator til PMI

20. november 2020

Vanta Element er det seneste håndholdte XRF-instrument fra OLYMPUS til identifikation af grundstoffer og metallegeringer. Den placerer sig billigere end i de andre modeller, uden at have mistet de essentielle funktioner. Få mere information her

 

Læs mere
i-SPEED 2 højhastighedkamera fra iX Cameras

DanCrash vælger iX-Cameras højhastighedskamera fra ENDOTEST A/S

16. oktober 2019

DanCrash har til sin testafdeling anskaffet højhastighedskameraet i-Speed 221 fra iX-Cameras samt højt-ydende LED lyssætning. Løsningen vil kunne dokumentere menneskelige bevægelser i en kollision, dels blivende deformationer af typisk metalgenstande, så energiomsætningen i kollision kan beregnes.

Bilinspektør Per Bo Hansen fra DanCrash forklarer det således:
“Der er jo forskel på påvirkning af en relativ rigid bil og et menneske, og dertil en stor variation af alder, køn, vægt, handicap mv. Yderligere varierer sædets og nakkestøttens indstillinger, så det kan være af stor betydning at kunne måle og præcist dokumentere, hvilke påvirkninger personen blev udsat for”
Forsøgene skal foretages med den nyudviklede crashtest dummy “Primus”, der kommer medio oktober.

Når det gælder køretøjerne, lyder forklaringen således:
“I en kollision deles den primære energimængde mellem den efterfølgende hastighed og omfanget af deformationer. Det kan derfor være afgørende at vide, og en tilkoblingsanordning opnår blivende deformationer af metallet, eller der er forskydninger i boltesamlinger mv.”

Den leverede løsning opfylder DanCrash krav til opløsning og dybdeskarphed. Samtidig er det vigtigt at kameraet kan tåle de fysiske belastninger, som det kan blive udsat for i kollisionerne.

Se mere om og kontakt gerne DanCrash via deres hjemmeside: dancrash.dk

Læs mere
Mikroskop DSX100 på hi-messen

Udvid dit syn!

20. september 2019

Oplev billeder i høj kvalitet til avanceret analyse. På hi-messen udstilles Olympus mikroskopet, DSX1000, der er et digitalt mikroskop velegnet til industrien.

Høj opløsning ved stor forstørrelse, mulighed for lang arbejdsafstand, nøjagtighed og præcision, flere observationsmetoder.

Få mere information d. 1-3 okt. i Herning.

Læs mere
Endoskop på hi-messe

Videoskoper til visuel inspektion på hi-messen

10. september 2019

Få information omkring visuel inspektion med videoskoper, når vi demonstrerer udstyr fra Olympus på hi Industry & Tech den 1.-3. oktober!

Læs mere
xrf røntgen-fluorescens

Håndholdt XRF på hi-messen

9. september 2019

XRF betyder røntgen-fluorescens, og er en ikke-destruktiv analysemetode, som kan identificere mængden af grundstoffer i forskellige prøver, såsom pulver, væsker, faste materialer og metallegeringer.

På hi-messen medbringer vi Vanta, der er den seneste model af håndholdte XRF-pistoler fra Olympus. Oplev den på messen eller få mere information om instrumentet på vores hjemmeside.

Læs mere
hi industri messe

Ses vi på hi-messen?

05. september 2019

ENDOTEST står parat med egen stand og fremviser de bedste OLYMPUS teknologier til industri- og forskning, ved “hi Tech & Industry” messen i Herning d.1-3 oktober 2019. 

Oplev NDT (non-destructive testing) løsninger til inspektion, som konventionel ultralyd, phased array, hvirvelstrøm, tykkelsesmåling. Derudover præsenterer vi videoskoper til visuel inspektion, håndholdte XRF-pistoler til materiale identifikation, mikroskoper til detalje opdagelse og højhastighedskameraer til slowmotion analyse.

Mød ENDOTEST ved stand G5768.

Læs mere
mads

Ny ansat i marketing

15. april 2019

Vi glæder os over at kunne byde Mads velkommen som ny ansat hos Endotest.

Mads påtager sig stillingen som salgs- og marketingskoordinator, hvor hans primære rolle er at videreføre vores digitale rejse med mål om at skabe et større kendskab til udbuddet og anvendelsen af produkter samt deres egenskaber.

Mads kan kontaktes på mv@endotest.dk.

I ønskes desuden en god Påske!

Læs mere
Trådløst mikroskop fra Dino-Lite

Trådløst Dino-Lite mikroskop

23. april 2019

Det nye trådløse mikroskop WF4515ZT fra Dino-Lite kan let holdes i hånden og billedet vises live på din smartphone, hvor du også kan gemme billeder og videoer.

Mikroskopet er i Dino-Lites sædvanlige anerkendte kvalitet, hvor høj skarphed og ægte farver medfører fantastiske billeder. Med denne model kan du måle størrelsen på enkelte detaljer. Forstørrelsen kan indstilles trinløst fra 20x til 220x.

Fordelen ved det nye trådløse mikroskop er, at det er let at inspicere svært tilgængelige emner i industrien og områder ude i felten. Der medfølger USB-adapter til PC-brug.

Kan anskaffes på vores webshop her.

Læs mere
Vanta-olieanalyse

Vanta til Olieanalyse

17. april 2019 

Olympus’ Vanta XRF kan nu også bruges til at analysere olie og brændstof. Ved at bruge røntgen til at detektere metalpartikler i smøreolie, kan man sige noget om en motor eller gearkasses tilstand. Samme metode kan bruges til at kvantificere additiver i brændstof. En Vanta model VCA kan ligeledes bruges til at analysere metallegeringer, guld og andre ædelmetaller, samt indhold af tungmetaller i plastik (RoHS). Du kan læse meget mere i denne applikationsnote, eller kontakte os for yderligere information.

Olympus Vanta til Olieanalyse Applikationsnote.

Læs mere