endotest logo hvid

Stereomikroskop

OLYMPUS SZX10

Ergonomisk system med lang arbejdsafstand

Avancerede optiker, sublim kvalitet og ergonomisk design. SZX10 mikroskopet er bygget til industriens behov for at kunne se små detaljer i høj kvalitet.

SZX10 mikroskopet er det logiske valg, når stor arbejdsafstand og synsstørrelse er vigtig for f.eks. at kunne arbejde på produkter under mikroskopet. Med mikroskopets design af objektiver, så kan brugeren observere og dokumentere prøver i deres originale og autentiske farver uden forvrængning. 

Desuden er der med rette kommet mere fokus på gode arbejdsforhold, så kroppen ikke bliver beskadiget. Olympus har skabt ergonomiske komponenter til stereomikroskopet, såsom mulighed for at vippe og forlænge okularenes placering, så mikroskopet får den rette højde og brugeren kan opretholde en naturlig holdning, mens de benytter instrumentet.

SZX10 stereomikroskop
Hvorfor stereomikroskop og SZX10?

Hvorfor vælge et stereomikroskop (SZX10)?

Olympus SZX10 mikroskopet er god til måling og dokumentation på diverse emner (med kamera og software). Derudover giver dens lange arbejdsafstand mulighed for at arbejde på objekter under skopet, hvis man observerer gennem okularerne. Gennem okularerne opleves objekterne i 3D. 

Mikroskopet er let at benytte, det betyder også at man hurtigt vil kunne undersøge de ønskede detaljer.  

  • 1:10 zoomforhold
  • Aperture stop til at kunne justere fokuset i dybden og kontrasten
  • Tilgængelig med Olympus Stream-software til bl.a. måling og rapportering
  • Tilføjelser som enkodet zoom-krop

Observer emner ved flere forstørrelser

Med et zoomområde, som kan gå fra 0,63x til 6,3x, kan brugeren se emner ved forskellig forstørrelse uden at skulle skifte objektiv. Måden mikroskopet er designet og indstillet sikre at målingerne, der bliver foretaget med kameraet, er pålidelige og præcise uanset orientering af emne.

Dannelsen af billeder og opgaver med måling kan til tider kræve brug af samme zoom og forstørrelses indstilling, for at sikre konsistente og sammenlignelige resultater. Med den integrerede klik-stop er det let at gengive netop zoomindstillingerne.

Stereomikroskop med klik-stop zoom
Olympus stream. Billeder med digitalt kamera

Tag digitale billeder og software med SZX10

Med SZX10 mikroskopet, vil det være muligt at dokumentere og vise live digitale billeder af ens udvalgte emner med Olympus kamera. Kamerane fås med høj opløsning til tydelig billeddokumentation og med god farvegengivelse.

Med kamera og Olympus softwaren, Stream, vil det kunne lade sig gøre at danne og observere billeder, foretage 2D målinger, lave rapporter og oprette database.

Olympus tilbyder en lang række af digitale kameraer og flere udgaver af Stream softwaren til analyse/måling. Hos ENDOTEST vil vi kunne hjælpe dig med at vælge de produkter der bedst opfylder dine krav.

Uddrag af specifikationer for SZX10

Find yderligere specifikationer og ressourcer gennem Olympus’ hjemmeside eller kontakt os gennem formularen nedenfor. 

Brugeren har mulig for at sammensætte egen mikroskop konfiguration, det vil sandsynligvis påvirker mikroskopets specifikationer.

SZX10 mikroskop specifikationer
Kontakt endotest

Personlig mikroskop demostration

ENDOTEST A/S er ekslusiv forhandler af Olympus’ mikroskoper til industri i Danmark. Kontakt os for mere information eller ved ønske om personlig demonstration.

Relaterede varer

Lysmikroskoper

BX53M

Renhedsinspektion

CIX100

Stereomikroskop

SZ51/61