IPLEX G LITE

VIDEOENDOSKOP FRA EVIDENT

Videoendoskopet, IPLEX G LITE fra EVIDENT (tidligere Olympus), er et top moderne og samtidig håndholdt mikroskop, som leverer billeder i topklasse kvalitet.

EVIDENT/Olympus g-lite endoskop

ET TRANSPORTABEL VIDEOSKOP

Forebyg aktivt nedbrud for at forlænge udstyrs levetid

videoendoskop gair til inspektion

Indføringsslange

Diameter: 4mm – Længde: 2/3.5 meter

Diameter: 6mm – Længde 2/3.5/10 meter

Temperatursensor

100% vandtæt

Tekniske Detaljer

Udskiftelig optisk adapter

Elektronisk vinkling op/ned/højre/venstre

Skærm: 4.3″ LCD touch skærm

Holdbarhed: IP65 + MIL STD

Videodeling: Til iOS enheder via Wi-Fi

Størrelse og Vægt

Dimensioner: 128mm x 203mm x 110mm

Vægt: 1.15 kg

KVALITET TIL DIN VISUELLE INSPEKTION

Den Perfekte Løsning til Utilgængelige Områder

Olympus IPLEX G Lite er et bærbart og transportvenligt videoskop/endoskop, ideelt til inspektion af  svært tilgængelige områder som motorer og rør. Med kontrolenheden i den ene hånd og den fleksible slange i den anden muliggør det hurtig og responsiv justering af kameraet ved hjælp af det elektroniske joystick. 

IPLEX G Lite leverer fantastiske billeder med dens dobbelte lysstyrke og optagelse ved 60 billeder pr. sekund. Den kan også streame billeder fra inspektionen via wi-fi, hvilket gør det enkelt at dele optagelser i realtid.

Selvom videoendoskopet kun vejer 1,15 kg, så er det konstrueret til at opfylde IP65-standarder og har bestået MIL-STD-tests. Det betyder, at det er robust nok til at modstå fald, vibrationer og udfordrende vejrforhold. Derudover, har IPLEX G Lite udskiftelige optiske adaptere, hvilket gør den mere alsidig. Med kapillærriller i den optiske adapter kan inspektionen fortsætte, selv når olie er til stede.

For nøjagtige målinger har den en skalamåler på touch-skærmen, og hvis du ønsker avancerede funktioner som 3D-billedoptagelse, kan du tilkøbe en stereooptisk adapter. Alt i alt er Olympus IPLEX G Lite den ideelle løsning til effektive og pålidelige inspektioner, der opfylder dine behov, selvom miljøet kan være udfordrende. 

 

Vælg den rette indføringslange til jobbet

IPLEX G Lite fås i forskellige varianter afhængigt af inspektionsbehovene. Vælg mellem indføringsslanger på 2 m og 3,5 m (4 mm/6 mm) eller 10 m (kun 6 mm). Hvis udskiftelige indføringsslanger er afgørende, kan modeller som Olympus’ IPLEX GX/GT være mere passende. Kontakt os for hjælp med at vælge det rette instrument til opgaven.

BROCHURE

Forhandling af videoskoper i Danmark

Vi er hos ENDOTEST A/S eksklusiv dansk forhandler af OLYMPUS‘ videoskoper. Vi vejleder i, leverer og giver træning i produkterne. Kontakt os ved behov for mere information om Olympus’ IPLEX G LITE videoendoskop.

JH kontakt om videoskop
endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.