Miljø & genbrug

Inspektionsudstyr til miljøundersøgelse

Der findes mange materialer, der kan være forurenet med skadelige giftstoffer, og som vi har kontakt med hver dag, om det er børnenes legetøj, jorden på fodboldbanen eller malingen til dit hjem. Ikke-destruktive testnings teknologier som XRF (X-ray fluorescence) er brugbare og kan analysere jord og materialer for forurenede metaller. XRF-analysatorer gør det lettere og minimere ressourcer, når områder, ejendomme og landbrug skal undersøges for spor af miljøskadelige stoffer.  

Mikroskoper kan bruges til at analysere nyttedyr, som kan have gavn for landbruget. Digitale mikroskoper vil kunne forstørre relevante detaljer, der eller ikke ville være mulige at se. Digitale mikroskoper kan også tage billeder, man efterfølgende kan anvende til dokumentation med noter.

Køb inspektionsudstyr til miljø fra ENDOTEST A/S

Hos ENDOTEST A/S forhandler vi XRF-instrumenter og tilbehør dertil fra OLYMPUS. Vi har desuden et stort udvalg af digitale mikroskoper fra Dino-Lite. Find produkterne her på hjemmesiden eller kontakt os gennem nedenstående formular.

Vanta XRF fra OLYMPUS til miljø

Anbefalede produkter til miljøinspektion

Håndholdt XRF instrument fra OLYMPUS til identifikation af grundstoffer i materialer.  Sikre værdi og kvalitet.

Vanta Field Stand tilbyder et mobilt teststativ og kommer med et afskærmet prøvekammer. Field Stand er let og praktisk at bruge væk fra kontoret.

Dino-Lite WF4515ZT er en af flere trådløse mikroskop modeller. Det er muligt at gå fra trådløs til ledning. Inspicer svært tilgængelige områder. 

endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.