endotest logo hvid

Forsvar & Sikkerhed

Inspektionsløsninger til sikkerhedsbranchen

Efterforskere, forsvaret og retshåndhævere har behov for pålideligt udstyr til at udføre deres arbejde effektivt og uden at gå på kompromis med sikkerheden. 

Om det er til kvalitetssikring af egne transportmidler i luft eller på land, analyse af mistænkelige materialer og kemiske sammensætninger eller grænsekontrol med udkig efter smuglervare, så kan vigtigheden af det rette inspektionsudstyr ikke understreges nok.  

De rette instrumenter til opretholdelse af sikkerhed​

Videoskoper kan bruges til at visuelt at inspicere transportmidlers motorer eller undersøge svært tilgængelige områder, såsom steder hvor der søges efter ulovlige fragtmidler eller materialer. X-ray fluorescence (XRF) eller X-ray duffraction (XRD) kan anvendes til at identificere og analysere kemien i mistænkelige stoffer. 

Håndholdte mikroskoper med kamera kan medtages til efterforskning og kan undersøge efterforskningsområder for blandt andet fingeraftryk med ultraviolet lys og måling, hvor billede dokumentation også kan være til gavn. Også ultralyd kan bruges til finde revner og fejl under flader på fly, for sikkerhed og kvalitetssikring.

Inspektion til forsvar og sikkerhed med OLYMPUS udstyr til F16 fly
Videoskop visuel inspektion af fly til opretholdelse af forsvar og sikkerhed

Find inspektionsudstyr hos ENDOTEST A/S

ENDOTEST A/S forhandler mikroskoper fra Dino-Lite og instrumenter til NDT, XRF og XRD håndholdte analysatorer samt videoskoper fra OLYMPUS.  Få viden om løsningerne til sikkerhed og forsvar, gennem kontaktformularen nedenunder.

Anbefalede produkter til forsvar og sikkerhed

Eksperternes valg af videoskop. Højt billedekvalitet kombineret med et intuitiv interface og holdbarhed til inspektion i næsten alle miljøer.

Instrument til hvirvelstrøm fejlinspektion. Bevist som et pålideligt instrument, som kan håndtere krævende inspektionsforhold.

Let og transportabelt videoskop fra Olympus. Giver værdi ved visuel inspektion på udfordrende områder. Endoskopet har fantastisk billedkvalitet.