Inspektion til Transport

Inspektionsudstyr til transportindustrien

I transportindustrien, om det er fly, lastbiler, personbiler, skibe eller toge, så er pålidelighed, sikkerhed og kvalitet betydningsfuldt.  Motorer, aldrende jernbaner og diverse overflade materialer på transportmidlerne, kræver konstant vedligeholdelse og inspektion af fejl for at kunne operere optimalt og som forventet.

En forskellige række inspektionsinstrumenter anvendes indenfor transportindustrien for at sikre at materialer ikke er beskadig gjort eller har de forkerte egenskaber, der vil påvirke ydeevnen. Der er strenge inspektionskrav, da man ikke går på kompromis med sikkerheden.

Transport industri - NDT med OmniScan MX2 på flyvinge. Ultralyd og phased array prober finder fejl under overfladen
NDT Olympus ultralyd fejlfinding på transport togskinner

Vælg det rigtige udstyr til transport inspektion

NDT (non-destructive testing) løsninger, herunder konventionel og phased array ultralyd, kan eksempelvis bruges til inspektion af togskinner samt flydele for at opretholde sikker drift. Ultralyd kan bruges til effektivt at opdage fejl og revner på over- og underflader.

Visuel inspektion med videoskoper, har let adgang på svære tilgængelige steder, og fremstiller klare og skarpe billeder af problemer i blandt andet fly- og bilmotorer, uden at skulle gøre skade og skille dele ad.

XRF kan bidrage til at sikre de rigtige legeringsegenskaber på komponenter og maskiner, ved produktion af transportmidlerne.

ENDOTEST A/S har udstyret til inspektion af transportmidler

Vi har hos ENDOTEST A/S kvalificeret viden omkring inspektionsudstyr til transportmidler, hvor vi forhandler NDT- og XRF-instrumenter fra OLYMPUS

Ring eller skriv en mail for mere information omkring valg af løsninger til din industri. Du kan også få demonstration af udstyr i din virksomhed eller på vores kontor i Roskilde.

Anbefalede produkter til transport

Det hidtil bedste OLYMPUS instrument med phased array teknologi  til fejlfinding. Let at betjene, touch-screen og tilhørende software som effektivisere NDT.

Videoskop fra OLYMPUS til inspektion på svære tilgængelige områder. Den er let, robust og giver skarpe billeder til effektiv identificering af fejl.

OLYMPUS phased array probe til ultralyd inspektion af kompositter og glatte overflader. Sammensæt med phased array instrument som OmniScan modellerne.

endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.