Håndholdt XRF – Reducér omkostninger og spar tid med on-site analyse af grundstoffer og legeringer

X-ray fluorescens (XRF) er en avanceret teknologi, der gør det muligt for dig at identificere sammensætningen af grundstoffer og legeringer på stedet. 

Ofte finder man det nødvendigt at sende prøver til et laboratorium for analyse, men nu kan du med håndholdte XRF enheder få hurtige og nøjagtige resultater på stedet. 

En af de førende XRF modeller på markedet er Vanta fra Evident (tidligere Olympus), som er kendt for sin brugervenlighed og pålidelighed.

Håndholdt XRF instrument

Fordelene ved håndholdt XRF - Spar tid og reducér omkostninger

Med en håndholdt XRF analysator som Vanta-modellen fra Evident, har du følgende fordele:

On-site resultater: Du behøver ikke længere at sende prøver til et laboratorium, da du nu kan udføre analyserne på stedet. Dette sparer dig tid og reducerer udgifter ved at undgå transportomkostninger, testomkostninger og ventetider på resultaterne.

Brugervenlig: Håndholdte XRF instrumenter er nemme at betjene, selv for dem med begrænset teknisk viden. Vanta analysatoren fra Evident er designet med en intuitiv brugergrænseflade, der gør det nemt at få hurtige og nøjagtige resultater.

Identificering af grundstoffer og legeringer: XRF teknologien gør det muligt at identificere sammensætningen af grundstoffer og legeringer i en prøve, herunder ædelmetaller, stål, legeringer og meget mere.

Få svar på dine spørgsmål om håndholdt XRF og Evident's Vanta

1. Hvad er X-ray fluorescens (XRF)?

XRF er en avanceret teknologi, der gør det muligt at identificere sammensætningen af grundstoffer og legeringer ved at sende en røntgenstråle gennem en prøve og analysere fluorescensen, der opstår.

2. Hvordan fungerer håndholdte XRF instrumenter?

Håndholdte XRF enheder fungerer ved at sende et X-ray stråle gennem en prøve og derefter måle fluorescensen, der opstår. Dette giver information om sammensætningen af grundstoffer og legeringer i prøven. 

Håndholdte XRF enheder som Evident’s Vanta er designet med en brugervenlig grænseflade og giver hurtige og nøjagtige resultater på stedet.

3. Hvorfor skulle jeg vælge en håndholdt XRF enhed i stedet for at sende prøver til et laboratorium?

Ved at vælge en håndholdt XRF enhed i stedet for at sende prøver til et laboratorium, kan du spare tid og penge. Du vil få hurtige og nøjagtige resultater på stedet uden transportomkostninger og ventetider på resultaterne. 

Du vil også have mere kontrol over analyserne og have mulighed for at udføre analyserne, når det passer dig bedst.

4. Hvor nøjagtige er resultaterne fra en håndholdt XRF enhed som Olympus Vanta?

Resultaterne fra en håndholdt XRF enhed som Olympus Vanta er ofte meget nøjagtige og kan give samme nøjagtighed som resultaterne fra et laboratorium. Det er dog vigtigt at følge anbefalingerne for kalibrering og vedligeholdelse for at opretholde den høje nøjagtighed.

Konklusion: Mindsk ressourcer med håndholdt XRF

X-ray fluorescens (XRF) teknologien gør det muligt for dig at identificere sammensætningen af grundstoffer samt legeringer på stedet, bl.a. ved hjælp af en håndholdt XRF enhed som Evident’s Vanta. 

Du vil opleve en række fordele, herunder hurtige og nøjagtige resultater, brugervenlighed og besparelser på tid og omkostninger ved at undgå laboratorietest og ventetid på resultaterne.

Vi laver gerne demo på XRF instrumenterne med jeres emner, så I kan føle Jer trygge i resultaterne og opleve de mange fordele. Se vores udvalg af analysatorer fra Evident her.

endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.