ENERGI

INSPEKTIONSUDSTYR TIL ENERGIINDUSTRIEN

I energiindustrien kan produktionsanlæg og kilder til energi være underlagt stort stress og befinde sig i barske miljøer.

Energimodtagere accepterer ikke uplanlagt nedetid i deres adgang til energi, der er en forventning til konstant pålidelighed fra energitjenesterne og producenterne. Den omtalte nedetid kan være utrolig kostbar. Også Sikkerhed vægtes højt, især på olie- og gasanlæg.

Om det er inspektion af en vindmølle turbiner, svejsekonstruktioner på et olie- og gasanlæg eller rørledninger i et kraftværk, så Ikke-destruktiv testning (NDT) vigtig for at opretholde sikkerhed for både miljø og arbejdere, og er med til at sikre en pålidelig drift af kilderne i energiindustrien.

Valg af inspektionsteknik

XRF (X-ray fluorescence) kan bruges til at kontrollere, materiale egenskaber, som skal have bestemte egenskaber for sikkerheden og kvaliteten. Rørledninger og svejsninger kan inspiceres for fejl og korrosion med konventionel ultralyd og phased array. Visuel inspektion med videoskop er brugbare til at opdage problemer i turbiner.

vindemølle inspektion med videoskop fra OLYMPUS
Phased array ultralyd inspektion af fejl og korrosion med OmniScan MX2 fra OLYMPUS

Køb inspektionsinstrumenter til energiindustrien fra ENDOTEST A/S

ENDOTEST A/S forhandler OLYMPUS XRF-pistoler, videoskoper og ndt-instrumenter og har velkvalificeret viden omkring diverse teknikker. Kontakt os for yderligere information omkring løsninger til energiindustrien.

Anbefalede produkter til energiindustrien

COBRA Scanneren fra OLYMPUS kan kombineres med OmniScan instrumentet for phased array fejlfinding og svejseinspektion på små rør.

Identificer legeringer med Vanta XRF (X-ray fluorescence) instrumentet fra OLYMPUS. Få hurtig information omkring sammensætning af grundstoffer.

Videoskop fra OLYMPUS til inspektion på svære tilgængelige områder. Den er let, robust og giver skarpe billeder til effektiv identificering af fejl.