MEDICINAL

Forhandler af inspektionsudstyr til medico

Indenfor medicinal kan fagfolk med forskellige specialer drage nytte af en række mikroskoper til forstørrelse af detaljer. Anvendelsesområderne er mange og kan inkludere at undersøge patienter, foretage visuelle præsentationer eller lave dokumenter til patienter og kollegaer, inspicere blod- og vævsprøver, øre og øjne mm.

Mikroskoper fra Dino-Lite til medicinal

Håndholdte digitale mikroskoper fra Dino-Lite kan have stor værdi til inspektion i undersøgelses lokalerne, og kan fungere som et supplement til at kontrollere og dokumentere detaljer, der ellers kan være svære at få øje på. De digitale mikroskoper kommer med USB og kan bruges med gratis software udbudt af Dino-Lite med mulighed for at tage billeder og videoer, lave målinger og skrive noter.

Medicinal digital håndholdt mikroskop fra Dino-Lite

Køb mikroskoper og lys fra ENDOTEST A/S

Hos ENDOTEST A/S har vi et udvalg af digitale og håndholdte mikroskoper fra Dino-Lite, der let kan benyttes til medicinal brug. Vi forhandler også LED lys fra Photonic til at forbedre den visuelle oplevelse under mikroskop. Vi tilbyder viden omkring produkterne og spørgsmål besvares gerne. Find kontaktoplysninger længere nede på siden.  

Anbefalet udstyr til medicinal

Digitalt mikroskop fra Dino-Lite til professionel brug. AM7915MZTL har lang arbejdsafstand og leverer skarpe billeder, som kan gemmes.

Stativ fra Dino-Lite, kan bruges til alle deres mikroskop modeller. Det er et stabilt high-end stativ, som bl.a. tilbyder fokus justering.

LED lyskilde fra Photonic perfekt til mikroskop belysning. Kvalitets LED-kilden giver fantastisk lys selv efter 30.000 timer i brug.

endotest logo hvid

© ENDOTEST A/S 2023 – All rights reserved.